Instituti i Europës Juglindore për Studime të Avancuara në Infermeri dhe Shëndetësi

Kushtet e Punës te infermiereve në në Qendrën Klinike Universitare te Kosovës. (Foto Vedat Xhymshiti, për Solidar Suisse).