Proskills – Girlsaday

Projekti EYE i zbatuar nga Helvetas së bashku me Qendrat e karrierës në Vushtri dhe Prishtinë dhe ne bashkëpunim të ngushte me projektin Rinia dhe Punësimi zbatuar nga Solidar Suisse Kosova realizuan ditën e vajzave në komunën e Pejës përkatësisht vizituan kompaninë ELKOS dhe Birra e Pejës.