Shoqata kombëtare e Diabetikëve

Një pacient 72 vjeçar nga Ferizaji, subjekt i një procedure të skanimit diabetik në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Ferizaj. (Foto: Vedat Xhymshiti për Solidar Suisse)

Stafi mjekësor i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Ferizaj, infermieret për diabet të udhëhequra nga Dr. Drita Lumi, shihen duke kryer një ekzaminim të shputës diabetike të znj. Nadia, 67 vjeçare, e cila është përballur me diabetin ç’prej dhjetë vite më parë, dhe për këtë shkak në 3 vitet e fundit, ajo i ka humbur katër gishtërinjtë e saj të këmbës së djathtë. .(Foto: Vedat Xhymshiti për Solidar Suisse)