Projekt Imageb

Konkurs për ese dhe vizatim

Vacancies

Projekti ProKarriera i zbatuar nga syri I Vizionit dhe në përkrahje të Solidar Suisse Kosova shpallin konkurse për Esenë dhe Vizatimin më të mirë në lidhje me orientimin dhe përcaktimin në karrierë . Në konkurs mund te marrim pjesë nxënësit dhe prindërit e shkollave ; Xhemajl Kada , 8 Marsi, Lidhja e Prizrenit 7 Shtatori , Sami Frasheri, Haxi Zeka, Skender Çeku.

Suksese dhe mbarësi në aplikim!

Ekipa e ProKarreira

20181018035528173.pdf

Newsletter