ANAKu publikon buletinin e parë informativ të organizatës.

16.05.2019 - 14:14

ANAKu  publikon buletinin e parë informativ të organizatës.
Buletini përfshinë informatat më të rëndësishme nga viti 2018, për punën e organizatës, aktivitetet jashtë terapeutike, storien e suksesit, intervistën me njërën terapiste dhe të tjera lajme të rëndësishme.
Për të shfletuar buletinin tonë, ju ftojmë të klikoni në këtë link: https://bit.ly/2E8LlgV

Buletini u realizua në kuadër të projektit “Mbështetja për fuqizimin institucional dhe organizativ të ANAK”, përkrahur nga Solidar Suisse, në kuadër të projektit KOSANA