Shoqata Kombëtare e Autzimit në Kosove në bashkëpunim ka lansuar blogun për “ Fëmijët me Autizem”

07.01.2019 - 22:21

Shoqata Kombëtare e Autzimit në Kosove në bashkëpunim me Butterflyoutdoor ka lansuar blogun në lidhje me ecje dhe zgjidhjet natyrore për fëmijet me autizme.

“” Ecja në natyrë nuk nënkupton vetëm peisazh i bërjës së fotografive por në të njëjtën kohë mund të ndihmoj personat me autizem në gjetjën e qetësisë dhe relaksimit “”
Për të qenë pjesë e këtij aktiviteti ju ftojm çdo të Premte, te secilit muaj në vend të ndryshme të na bashkoheni . Ju mund të bashkoheni për ecje dhe te sjelli e kontriboni në buzëqeshje dhe frymë positive!
Soldiar Suisse Kosova përkrah Shoqata Kombëtare e Autzimit në Kosove që nga 2013, ne zhvillimin e pozicionit të tyre karshi skemës së sigurimeve shëndetësoe si dhe ngritjës së kapacietteve organizatve avokuese dhe lobuese.
Për të kuptuar më shumë rreth blogut klikoni në linkun ; http://butterflyoutdoor.com/2016/10/26/children-with-autism/