Mbahet tryezë diskutimi me industrinë e përpunimit të drurit dhe metali në Peje mbi mësimi praktik dhe praktika profesionale e nxënësve

08.01.2019 - 00:22

Përfaqësuesit e shkollës teknike “Shaban Spahija” dhe përfaqësuesit e biznesve nga industrina e përpunimit të drurit dhe metali në Peje u diskutua mbi sfidat dhe nevojat e bashkëpunimit në fushën e përpunimit të drurit dhe metalit në lidhje me kryereje e punës praktike për nxënesit. Dsikutimi do të shërbej si bazë në gjetjen e rekomandimeve dhe zgjidhjeve në zhvillimin dhe zbatimin e praktikave të punës profesionale të nxënëseve të kësaj shkollë dhe përgatitjën e tyre për treg te punës. Kjo tryezë është pjese e projekitt Pro-Skills të zbatuar nga Këshilli Rinor Kosovar me përkrahje të Solidar Suisse Kosova