Tregimi Ynë ORL QKUK

31.07.2019 - 09:37

Shëndetësia është e drejtë, jo luks dhe duke u nisur nga ky parim, institucionet shëndetësore në Kosovë, pavarësisht sfidave dhe ngarkesës së madhe me punë, falë raporteve shumë të shëndosha ndërkolegiale, profesionalizmit dhe punës ekipore, si dhe me një organizimin të punës të mirë, arrijnë të ju ofrojnë qytetarëve shërbime shëndetësore kualitative, të qasshme dhe të bollshme.

Tregim suksesi është edhe Klinika e ORL-së, e udhëhequr nga Dr.Hajdin Thaqi, ku në këtë klinikë mesatarisht:

– 40 pacientë në ditë kryejnë vizita specialistike dhe 60 të tjerë vizita subspecialistike.
– 15 deri 25 operacione kryhen në ditë e mesatarisht 2350 operacione në vit.

Si rezultat i kësaj pune të palodhshme dhe shumë të suksesshme, ju ftojmë ta ndiqni videon në vazhdim dhe të mësoni më shumë rreth punës në Klinikën e ORL-së dhe kënaqshmërinë e pacientëve me shërbimet.

...